.
Açık ve kapalı alanları bulunan 1 Ana Restoran ,
kahvaltı ,geç
kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve gece aperatifleri (çorba)
servisi vermektedir.
1 Snack Restoran mevcut olup ayrıca 2 adet A’la
Carte Restoran bulunmaktadır.
Havuz Barda ve Beach Barda 10:00-
23:00 saatleri arasında, tesisin belirlediği markalar dahilinde tüm yerli
alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsiz olarak servis edilmektedir.
Minibarlarda günlük kişi sayısına kadar ücretsiz su bulunmaktadır.
.
Ana Restaurant 300 kişi kapasiteli açık ve kapalı alan
Bianco Snack Restoran 100 kişi kapasiteli açık ve kapalı alan
Turk A’la Carte Restoran 60 kişi kapasiteli açık alan
( 6 gece ve üstü konaklamalar için ücretsizdir.)
Balık A’la Carte Restoran 80 Kişi kapasiteli açık alan
( 6 gece ve üstü konaklamalar için ücretsizdir.)
.
Havuz Bar ( 10:00-23:00 saatleri arasında yerli alkollü ve alkolsüz
İçecekler ücretsiz )
Beach Bar ( 10:00-23:00 saatleri arasında yerli alkollü ve alkolsüz
İçecekler ücretsiz.)
Kahvaltı : 07:00 – 10:00 Geç kahvaltı : 10:00 – 10:30 Öğle yemeği : 12:30 – 14:00 Cookies : 16:30 – 17:30 Akşam yemeği : 19:30 – 21:30 Gece aperatifleri ( çorba) : 23:00 – 00:00
Öğle yemeklerine alternatif olan bu restoranımız 12:30-16:30 arası hizmet verir.
01.06-15.09 tarihleri arasında hizmet veren A ‘la Carte Restoranlarımızdan en az 6 gece kalan misafirlerimiz, bir gün öncesinden rezervasyon yaptırmak şartıyla ücretsiz faydalanabilirler. Şişe olarak servis edilen tüm içecekler ve tüm yabancı içecekler, kokteyller, taze sıkılmış meyve suları ücretlidir. A’la Carte restoranlar haftanın bir günü kapalıdır. Hizmet saatleri : 19:30 – 22:00
Tüm yabancı içecekler, yabancı içecekler ile yapılan tüm kokteyller, tüm şişe ve kapalı içecekler, taze sıkılmış meyve suları, doğum günü ve özel talep edilmiş pastalar. * Restoran ve barların açılış kapanış saatleri mevsim koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Servis edilen yerli alkollü ve alkolsüz içecekler otelimizin belirlediği markalar dahilinde ücretsizdir. * Otel yönetimi, belirlenen konsept detaylarını, operasyonel ve mevsim şartlarına göre değiştirebilir veya kısıtlayabilir.